shannaxd.reismee.nl

Salut!

Bonjour,Bonjour,Bonjour,

Aujourd'hui j'ai changer mon course encore.
B1 est trop difficile pour moi,,, ik begreep niks van die andere dus ik weer naar die 'chico' en weer gewisseld, dus ik moest direct maar naar die les dat was beter enzo meteen wisselen dus ik, zo braaf als ik ben luister naar dat advies en ben meteen naar die les gegaan maar het is ook ongelofelijk c'est tres facile,, c'est trop facile,, donc j'ai changer encore :p volgende week weer een nieuwe klas haha het is echt erg!! Maar dat vertelde ik later dus aan mijn leraar voor die privé lessen en hij zegt: neee neee , daar moet jij ook niet heen (waar ik dus net weer naar gewisseld was waarmee ik dus volgende week zou beginnen) , snappen jullie het nog? :p, dus ik weer terug naar de 'chico' en gezegd dat het kennelijk weer niet goed was, dus hij oke oke dan wisselen we weer! Dus samenvatting: van A1 --B1 -- A1 taxi 1 -- A1 taxi 3 -- A2 :D dus hopelijk komt het nu allemaal goed! Weetje wat dus wel echt goed is wat ik hier leer zeg maar :p luistervaardigheid :D en vocabulaire wordt echt uitgebreid,, grammatica gaat nog maar dat komt ook omdat ik nog steeds niet op het goede niveau zit,, nu is het nog allemaal super super super makkelijk!

Maaaarrr ik heb zeker ook wat nuttige dingen geleerd :D bijvoorbeeld, kan ik alle dagen van de week opnoemen in het spaans, ik kan happy birthday zingen in het spaans en nog veel meer woorden in het spaans! Jaa mijn spaans gaat hier zeker met sprongen vooruit,, das wel grappig want gisteravond bijvoorbeeld was ik dus met Rama (het spaanse meisje) naar de eiffeltoren by night was wel leuk enzo maar communicatie gaat moeizaam :D maar het is echt super super super goe dvoor luistervaardigheid en geduld omdat zij gewoon en geen engels en geen frans kan :P vooral spaans maarja mijn spaans is niet echt ver ontwikkeld ofzo :D toch voeren we wel gesprekken (vind ik stiekem toch wel een beetje knap van mijzelf :P)

Mijn schema is als volgt:

vandaag -- palais royal met Rama, 's avonds je regarde faire du foot de pays-bas à Trocadero avec Nina en Miriam

Morgen -- centre pompidou en espagnol moet voetballen dus daar ook heen met Rama

Sabado -- musée Louvre

Domingo -- musée d'orsay!

Jaaaa druk druk druk :P

Nou best lang verhaal dacht ik zo :D ik stop er maar eens mee anders willen jullie niks meer lezen ,,, maarja ik heb ook gewoon zo veel te vertellen!!!!

Mensen nog even heeeeel veel plezier op school/zeilkamp/leren/werk/etc. Iedereen weet wel voor wat hij/zij zich aangesproken moet voelen bijvoorbeeld. papa werk, robin leren; freya&milou schooltje ,, alhoewel Robin mijn verhalen toch niet leest :p net als met mijn smsjes he?! Robin :D

Nou ik spreek jullie snel allemaal wel weer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Au revoir!

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx